Föreviga dina foton på en tygkasse

På senaste tiden har tygpåsar blivit väldigt populärt i modet. Man kan gå ut på stan vilken dag som helst och se flera människor som har saker i tygkassar. Detta kan man nu kombinera med sitt intresse för fotografi genom att trycka upp sina motiv på tygpåsar.

Medtryck är ett företag från 2010 som jobbar med att trycka upp det kunderna vill på massa olika prylar, från nyckelband till olika sorters leksaker till tygkassar. De har en hög kundgaranti som försäkrar att det ska vara så trevligt som möjligt för dig som kund att beställa och ha kontakt med dem. För att matcha dagens krav ställda av kunden så jobbar de väldigt aktivt med att påverka klimatet så lite som det är möjligt och hålla god kontroll över att arbetarna har så bra arbetsvillkor som det går. De är också företagspartner för Individuell Människohjälp, en viktig välgörenhetsorganisation i Sverige.

Tygpåsar är ett väldigt snyggt sätt att bära runt och transportera sina saker. Dessutom är Medtrycks tygkassar ekologiska och därför ett väldigt bra val för miljön som är viktig i dessa tider. Eftersom man kan trycka upp sina bilder på kassarna så kan man spara fotografier för framtiden på ett trevligare sätt. Det är mycket roligare att ha sina bilder på en tygpåse istället för på en hårddisk som man aldrig kollar på och som faller i glömska. Påsen kan också vara ett sätt att göra lite reklam för sig själv och visa andra vad man har gjort och hur duktig man är. Förutom kassar kan man ju också beställa något annat med sina foton på om man föredrar det.

Medtryck är en bra hemsida om man vill göra lite enkel reklam för sitt fotografi och samtidigt göra en tjänst för miljön.