Skapa ditt egna fotoalbum

Idag är alla mer eller mindre fotografer då många använder mobilens kamera dagligen för att dokumentera. Men eftersom bilderna är digitala finns det en liten risk att försvinner och därför ska du ta tillvara på dina bästa minnen och skapa ett eget fotoalbum.

Framkalla bilder

Du kan framkalla digitala bilder i olika storlekar. Det innebär att du själv kan välja hur stora bilderna ska vara och därmed blir det enklare för dig att kunna anpassa bilderna efter ditt egna fotoalbum. Det enda du behöver göra då är att ladda upp de bilder du vill framkalla från din mobil eller dator. Därefter beställer du bilderna och får dem skickade hem till dig. De framkallade bilderna blir av hög kvalitet och du kan välja olika papper som de trycks på. Det går även att anpassa bilderna och exempelvis ge dem en trevlig ram.

Gör ditt fotoalbum

Så snart som du fått hem bilderna och införskaffat ett passande album är du redo att sätta in dem. Ett tips för att göra det mer personligt är att lämna lite utrymme för att du ska kunna skriva in en text under bilderna. Till exempel en kort bildbeskrivning om vilka som är med på bilden, vad ni gör och var ni är. Om du är kreativ kan du köpa olika utsmyckningar i form av glitter, rosetter, papper och annat som du kan använda för att göra fotoalbumet ännu snyggare och mer personligt. Du kan välja att behålla fotoalbumet för dig själv men det är också en uppskattad present.