Låt en fototapet visa dina bilder

Oavsett om du är professionell fotograf eller mest plåtar för ditt eget intresses skull finns det både smarta och roliga sätt att göra reklam för dina bilder. Ett av de mer iögonfallande sätten är genom fototapeter. Det finns inte en möjlighet att en sådan går obemärkt förbi, och är du en skicklig fotograf kan det bli ett utmärkt sätt att marknadsföra dina tjänster.

Dekorera din studio

Har du din egen fotostudio så är en fototapet ett utmärkt sätt att visa upp exempel på dina alster. Det blir ytterligare ett sätt att göra reklam för dig och din fotokonst – bilden eller bilderna är där och lyser upp din studio på ett sätt som är svårt att åstadkomma på andra sätt. Det enklaste sättet för dig att få fram en fototapet är att skapa den genom hemsidan Familjetapeter, där du lätt laddar upp, måttar och beställer din tapet. De flesta av tapeterna på Familjetapeter är av en typ som kallas EasyUp eller QuickUp vilket gör det extra enkelt för dig att få upp tapeterna på väggen när de har blivit levererade. Hänför dina kunder med en eller flera fototapeter och få en given ingång till fler samtal om dina bilder och vad du kan erbjuda.

Förnya ditt hem med en fototapet

Har du ingen studio utan är mer av en hobbyfotograf, kan en fototapet i ditt hem göra enormt mycket för helhetsintrycket och om du vill ha lite förändring där hemma. Det är så klart fallet även om du är en proffsfotograf och vill piffa till det på hemmaplan. Att låta en fondvägg utgöras av en fototapet hjälper dig att skapa precis den atmosfär du söker, kanske genom en naturbild eller liknande. Det är ett enkelt sätt att byta stil i ett rum även om du kan behöva se över resten av inredningen så att allt fortfarande passar ihop. Fototapeter kan vara antingen små eller stora, så ta en titt på om du har en väggyta som skulle passa perfekt som bas för din utvalda bild.

Enkel beställning

På Familjetapeter ligger fokus på att kunna erbjuda snygga tapeter till alla oavsett läget på ekonomin. De har en mängd högkvalitativa tapeter till riktigt bra priser, och fototapeter är en variant de erbjuder. Utöver färdiga bilder till tapeterna finns som sagt möjligheten att skapa din egen fototapet genom att välja en egen bild som du laddar upp på deras hemsida. Du lägger in måtten på din utvalda vägg och justerar allt så att det passar som du vill ha det. Sedan är det bara att skicka iväg beställningen och snart har du din alldeles egna fototapet!